Badrumsrenovering

Är det dags att förverkliga Er badrumsdröm? Vi förvandlar Ert våtutrymme efter Ert önskemål med kvalitet och fokus på slutresultatet.

Renovering av badrum med våtrums-behörighet

Malmö Fasad & Kakel har medarbetare som är specialiserade på badrumsrenoveringar och våtrumsrenoveringar. Renoveringar i våtutrymmen är känsliga för skador, därför är det viktigt att renoveringen går rätt till från start.

Våra medarbetare har samtliga utbildningar och certifikat för att arbetet ska gå rätt till, minimera riskerna för vattenskador och andra komplikationer. Vi håller oss ständigt uppdaterade om nya regler och rekommendationer för att kunna leverera en högklassig service och ett resultat som vi står bakom. Anlitar Ni Malmö Fasad & Kakel för att utföra din badrumsrenovering så behöver Ni inte tänka på något, förutom hur Ni vill att slutresultatet ska bli.

Vi har vvs-montörer, elektriker och plattsättare –för att tillsammans säkerställa att Ert badrum blir precis som Ni önskar.

Boka kostnadsfritt hembesök med Hannes.

Vill Ni komma igång med ditt byggprojekt? Ta då kontakt med oss via formuläret här på sidan eller kontakta mig direkt. Jag kommer gärna ut och tittar på projektet och återkommer med en kostnadsfri offert enligt Era önskemål.

Följ våra projekt!

Offertförfrågan
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Vill Ni komma igång med Ert byggprojekt? 

OFFERTFÖRFRÅGAN